timo kasih daun keladi


assalamualaikum....
salam penuh keceriaan dan penuh kekenyangan..hehe<----tah pape ak ni kan...


emmm...mula mula sekali ak nak ucap alhamdulillah coz malam ni ak dapat makan macam macam...murah plak rezki malam neh...dari soto petang tadi then kek , tah kek ape ak men bedal masuk perut..keh3..janji masyukkkkkkkk.....hihi...


ok berbalik kepada tajuk..hehe..sebenarnye ak epi coz ak dapat sumthing fromsum1....hehe..timo kasih banyok2..<----paham ke tidak sum1 neh..hehee.....pape pun tq a lot kerana bagi saya hadiah tu...dia baru balik dari pergi makan angin kat tioman...mula mula suprise gak coz dia massage nak jumpe...ngat nak dia ajak makan kot kot dia xmakan lagi..hihi..then dia cakap nakjumpe jap je...ok la aaiiii kate..nanti jumpe bawah blok aii massage kat dia..haaa..nasib baik bukan lam bilik ye nyah..hak3...no no no...don pk yang bukan bukan okeh gurlz n boyz....hihu<------ada pulak boyz yang akan bace blog ak neh.hak3..ahhhh lantak laa...asal aku puas dapat coret ape yang ak inginkan..huhu


ok la meh layan pica..nengok hape yang dia bagi kat ak...and for u, thanx a lot..muaxxx3...=)

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


jeng jeng jeng...hihi nila Mr. B<---Blue coz wrne kura kura neh biru;)


layan lagi
.
.
.
.
.

dan lagi
.
.
.
.
.
.

.
..
..
.
.
.

.













tulisan kaki: tq a lot my fwend=))ily;))

2 comments :

cikmamal said...

wuuuu..terharu! ehehehhe..
wahhh!! dah ade name larr..
t kim salam kat MR.B k..
haha..
jage nyer molek2...
hehehe
daa~

Miss RerAmE said...

hak3...
nk hal la cik mamal...
sy tdo tiap2 mlm ngan dy..hehhee