trimas


assalamualaikum....
nak cakap ape ek pasal budak sorang neh..hehee<----opss jangan mare..nanti kena jual!!hihi....oke la meh ak cite..ak kenal dia mase ak sertai persatuan silat cekak uni ak neh...mase tu ak kawan biase biase je ngan dia..al maklum la ak neh jenis yang xpandai bergaul atau senang cakap susah nak tego orang...tapi pada bulan 6 sampai bulan 10 tahun 2010 ak ditakdirkan bersame same ngan dia handle satu program yang dikenali eXpoconvo'10....dalam program tuh ak sebagai siti usaha eh silap setiausaha...hehe..then ape kene mngena ngan dia plak...jap r..neh nak citer r...oke, dia merangkap timbalan ak ler...hehe..ngat sonang kojo sitiusaha neh...sosah bagai weii..hak3...


then start dri stu ak makin rapat ngan dia..dia neh upe upenye KAKI BULI..hak3...tapi one thing i like bout her,walau macam mane ak tension pun dia leh wat ak tersenyum bile tengok dia..power kan dia..cam lam citer 'Power Office Girl'<----ye ke dak..hihi...lantak lerrr...tapi betul dia banyak wat ak tersenyum kot...trimas yea qamu...ily...wink>


banyak lagih perkara yang special tentang budak neh..tapi biarlah hatiku saje yang mengetahuinye..hik3...xleh bitau banyak kat sini nanti dia pasan...keh3...ok..baiii!!!

1 comment :

cikmamal said...

ermm..bwu perasan entri nie..
alamakkk..
terharu wooo!
huk3..
hehehehehhe :P