ari pertama !!!

assalamualaikum..aii!! letih mate sikit padahal malam tadi dah membuta awal awal lagi. hari ni 16 mei 2011..ye ari guru tapi ak bukan nak bicara mengenai ari guru sebab dah banyak blog yang tulis pasal tu..bukan ak x menghargai cikgu cikgu yang telah banyak mencurahkan bakti mereka kepada ak suatu ketika dulu...arigato sensei untuk sume yang telah mencurahkan ilmu kepada ak.


arini adalah ari pertama ak memulakan semester pendek ak..huhu..malangnye mase nak pergi kelas tadi hujan turun lebat giler..basah separuh badan..pakai payung cikai sangat..huhu...untuk kelas organic chemistry II doktor azhari ahmad nour yang mengajo...bez..lawak...tapi nyampah tol laa..ak leh plak mengantuk mase tu..ishhh...xpatut langsung...


dan ari ni gak bermula ak hidup dalam ketakutan untuk satu minggu...haaaa..kenape???bukan kerana aras yang ak duduk neh ak satu bilik je yang tinggal..bukan kerana hantu ke hape ke...kerana ak duduk secara haram..huhu..yuran tuk ostel ak xbyar weiiii....adehhh..duit xder...so share ngan rmate ak...tapi yang mendebarkan tu kerana takot kantoi...esok orang pejabat akan mai cek pulak bilik..adehhh..nak lari kemana..ponim den....tu la mungkin balasan kerana buat jahat...huhu..adehhh..


tulisan kaki: harap harap ak dapat A tuk subjek neh..tuk nek pointer y teruk giler tuh...

No comments :